×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Thursday, 2 May , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
جذب ۹ هزار معلم در سال تحصیلی جدید در استان

سید امیر شوشتری امروز ۳۰مردادماه در نشست خبری  که در اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد، با بیان اینکه در هفته دولت افتتاح پروژه‌های جدید را خواهیم داشت، اظهار کرد: ما حدود ۱۱۰۰ کلاس درس و ۲۳۲ مدرسه و پروژه را در هفته دولت افتتاح خواهیم کرد. همچنین علاوه بر آن ۲۱۰ اتاق بهداشت و ۱۰۰ کلاس درسی تخصصی درس تربیت بدنی نیز تجهیز خواهد شد. ۸ سالن ورزشی و ۴ استخر نیز در قالب همین پروژه‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: طرح‌های توانمندسازی همکاران برای ورود به سال تحصیلی جدید از دیگر برنامه‌های ما است. تمام معلمان و مدیران، در مدارس غیر دولتی را در قالب طرح بسیار بزرگی با همکاری دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش و مشارکت‌های مردمی برای آموزش و دوره‌های ضمن خدمت هدفمند تحت پوشش قرار خواهیم داد.

شوشتری ادامه داد: طرح‌های توانمندسازی برای سال تحصیلی جدید در تابستان برای رشته‌های فنی در حال برگزاری است.کلیه دوره‌های ضمن خدمت و توانمندسازی همکاران از امسال به بعد بر عهده دانشگاه فرهنگیان قرار خواهد گرفت که تفاهم‌نامه‌های در این خصوص به امضا رسیده است.

وی با اشاره به اینکه ما در هفته دولت از زحمات گسترده گروه‌های جهادی رونمایی خواهیم داشت، تصریح کرد: گروه‌های جهادی در قالب گروه‌های فنی، بسیج دانش‌آموزی و طرح شهید عجمیان در حال انجام خدمات خود هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: در هفته دولت تغییرات  گسترده‌ای در رابطه با مدیران مدارس در اثر ارزیابی صورت گرفته توسط مناطق را نیز خواهیم داشت. تغییر و تحولات و توانمندسازی مدیران مدارس را آغاز کرده‌ایم. اولین مرکز مشاوره حل اختلافات خانوادگی زوجین فرهنگی به همت معاونت پرورشی و مرکز مشاوره در هفته دولت افتتاح شد.

شوشتری با بیان برخی از اقدامات صورت گرفته توسط آموزش و پرورش در سال گذشته، گفت: ما در سال گذشته ۱۳۰ زمین چمن‌ مصنوعی با افزایش ۴۰۰ درصدی نسبت به کل سنوات قبل بوده است. به صورت کلی در یک سال و نیم گذشته ۱۹۰۰ کلاس درس به مدارس استان اضافه شده است.

وی با اشاره به ارسال کاروان‌های تجهیزات ورزشی به مدارس عنوان کرد: ما با این طرح ۷هزار و ۳۰۰ مدرسه را با بسته‌های ورزشی به ارزش ۲۵میلیارد تومان تامین کرده‌ایم. تاکنون سه کاروان ارسال و در تلاشیم که دو کاروان تجهیزات دیگر در هفته دولت ارسال شود.

شوشتری خاطرنشان کرد: ما در سال گذشته توسعه متوازن رشته‌های فنی را داشتیم. در سال گذشته بیش از ۴۶.۵ درصد از دانش‌آموزان به رشته‌های فنی هدایت شده‌اند. همچنین قرارداد تاسیس ۱۲ هنرستان جوار صنعت بسته شد و برنامه داریم تا سال آینده این تعداد را به سه برابر برسانیم.

وی با بیان اینکه امسال ۹۰۰۰ نفر جذب معلم داشتیم، گفت: دو آزمون برای جذب آموزگار برگزار شده است. اموزگاران ابتدایی با آماری در حدود ۱۰هزار نفر یک ماه و نیم گذشته مصاحبه داشتند، از این تعداد حدود ۴هزار نفر برای ابتدایی جذب خواهند شد. در آزمون دوم حدود ۲۲۰۰ نفر برای متوسطه جذب خواهند شد و بیش از ۲هزار نفر هم خروجی معلمان دانشگاه فرهنگیان خواهد بود. امسال ۱۲هزار نفر شرایط بازنشستگی را داشته‌اند که از این تعداد حدود ۴هزار نفر استمرار خدمت داشتند. ما موظفیم کمبود معلم را با همین ساعات غیر موظف همکاران مثل حق‌التدریس تامین کنیم،

وی در رابطه با تقلب‌ در کنکور امسال گفت: تقلب و کشف آن در سراسر تاریخ امتحانات وجود داشته است. اما با شیوه‌های برگزاری جدیدی که در امتحانات نهایی داشته‌ایم تقلبی صورت نگرفته است.

شوشتری با اشاره به تاثیر ۴۰درصدی نمرات امتحان نهایی در کنکور تصریح کرد: در سال گذشته با توجه به برگزاری آزمون کنکور در دی ماه انسجام برنامه‌ریزی‌های رشد و ارتقا در کسب رتبه‌ها به هم ریخت. طبیعتا این ‌موضوع باعث شد سطح عمومی معدل‌ها کاهش پیدا کند و این کاهش نشانه بدی نبود بلکه واقعی بودن سطح فهم و درک دانش‌آموزان را بیان می‌کرد.

وی ادامه داد: موارد بیان شده باعث شد که رتبه‌ها تقسیم شود، و در حال حاضر هیچکس نمی‌تواند نمایش واقعی از نتایج کنکور داشته باشد. چون فعلا نتایج فقط برای هر شخص به نمایش گذارده می‌شود. تفاوت امسال با سال‌های گذشته این بود که به دلیل اینکه اعلام نتایج رتبه‌ها به صورت شخصی در اختیار دانش‌آموز قرار گرفته است هیچ کدام از مدارس ما نتوانستند آمار درستی از رتبه‌های دو رقمی و سه رقمی به دست بیاورند. بنابراین هنوز نتوانسته‌ایم آمار دقیقی در این خصوص به دست بیاوریم تا بتوانیم تحلیل دقیقی نسبت به آمار سایر استان‌ها داشته باشیم. در حال حاضر فقط رتبه‌های تک رقمی اعلام شده است که با داشتن یک رتبه تک رقمی اعتراف می‌کنیم که وضع خوبی نداشتیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در رابطه با شهریه در مدارس دولتی خاطرنشان کرد: علی‌رغم تمام کمبودها و امکانات محدودی که داریم، در حال حاضر همه مدارس را به صورت بسیار جدی تحت رصد قرار داده‌ایم. ما پشت پرده به هیچ‌ مدرسه‌ای نگفته‌ایم که شهریه بگیرد، بلکه برخورد جدی کردیم.

شوشتری افزود: ما فقط در سال گذشته حدود ۷۰۰ میلیون تومان مبلغ دریافت شده از اولیا  را به آن‌ها برگرداندیم. همچنین بیش از ۱۱۵ مدیر در جابه‌جایی قرار گرفتند.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه هزینه‌های مدارس از طرف آموزش و پرورش تامین نمی‌شود، تصریح کرد: ما در راستای حقوق آموزش و پرورش حرکت می‌کنیم. سرانه‌های زیادی برای مدارس شبانه روزی و هنرستان‌ها واریز شده و تامین خواهد شد. تاکنون به نسبت سنوات گذشته سرانه‌ها تقریبا تامین شده و به لطف خدا باقی مانده آن نیز تامین خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، در خصوص طرح استفاده از فضاهای مدارس دولتی برای تجاری‌سازی و مولدسازی، عنوان کرد: این‌مولد سازی شیوه‌های متفاوتی دارد که شامل موارد بسیاری می‌شود و ما تعریف گسترده‌ای از آن داریم.

شوشتری با تاکید بر اینکه ما از این طرح دفاع می‌کنیم و اثبات خواهیم کرد که این طرح مترقی کننده ما است، تشریح کرد: تجاری‌سازی‌های بیان شده مربوط به نقاطی است که در سطح مفید فضای مدرسه قرار نمی‌گیرد. همچنین این تجاری‌سازی از بیرون مدرسه و برای کارهای فرهنگی و درآمدزایی مدارس به وجود می‌آید. تیم‌های مولد سازی و اقتصادی ما در این خصوص کار می‌کنند.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.