×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Saturday, 4 May , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
اعطای مدرک تحصیلی رسمی به حافظان قرآن کریم

به گزارش توس اکو،حجت الاسلام هادی صاحبقرانی مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان در نشست خبری نوزدهمین آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم که ظهر امروز با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، اظهار کرد:بزرگترین رویداد قرآنی در استان روز جمعه ۱۴ اردیبهشت با حضور ۱۶۱۸ حافظ قرآن در ۷ حوزه در استان برگزار می‌شود.

وی افزود: راهبرد اصلی این نشست آن است که از حافظان قرآن، تجلیلی شایسته مقام و جایگاه آن‎ها صورت بگیرد و بر همین اساس، به حافظان ۱۰ جز قرآن کریم مدرک دیپلم، به حافظان ۲۰ جز قرآن کریم مدرک فوق دیپلم و به حافظان کل، مدرک لیسانس اعطا خواهد شد.

صاحبقرانی  آزمون سراسری مدرک تحصیلی به حفاظ قرآن کریم را  بزرگترین رویداد قرآنی کشور دانست و گفت: که براساس تأکید رهبر معظم انقلاب بر ضرورت سازماندهی و حمایت از این جریان شکل گرفته است. اعطای مدرک به عزیزان حافظ نیز توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موردتأیید قرار گرفته و سازمان سنجش و آموزش کشور صادرکننده آن است. هزینه ثبت نام در آزمون نیز ۲۲۰ هزار تومان است که بخشی از آن توسط سازمان تبلیغات اسلامی پرداخت می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اگرچه برگزاری آزمون حفظ به صورت سراسری است، اما خراسان رضوی به برکت وجود بارگاه منور رضوی و مراکز متمرکز تربیت قاری و حافظ به عنوان دارالقرآن ایران شناخته می‌شود و بر همین اساس با بیش از هزار و ۶۱۸ شرکت‎کننده، رتبه اول متقاضیان در کشور را دارد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی در خراسان رضوی با بیان اینکه این تعداد حافظ یک عقبه‌ای دارد، ادامه داد: سال‌های قبل فراخوانی برای حفظ و مأنوس بودن با قرآن توسط رهبری به کل جامعه داده شده و همین امر باعث بروز این تعداد حافظان قرآن شد.

وی با بیان اینکه بیش از هزار و ۱۳۰ نفر از متقاضیان استان برای آزمون سراسری حفظ را بانوان تشکیل می‌دهند، ادامه داد: در سطح استان، آزمون در ۷ حوزه امتحانی متشکل از تربت جام، نیشابور، کاشمر، سبزوار و مشهد برگزار می‌شود که بزرگترین حوزه با میزبانی از ۹۳۳ شرکت کننده در مشهدالرضا(ع) برپا شده است و داوطلبان پس از موفقیت در آزمون کتبی، مکلف به شرکت در آزمون شفاهی و مصاحبه با اساتید هستند.

حجت الاسلام صاحبقرانی تصریح کرد: حضور بیش از ۲۰ هزار حافظ قرآن کریم در سطح استان و برگزاری مستمر ۲۵۰۰ جلسه قرآن در اقصی نقاط خراسان رضوی، دلیل روشنی بر دارالقرآن بودن این استان است. اعطای مدرک رسمی به حفاظ قرآن کریم نیز فرصت مناسبی است تا زمینه اشتغال به عنوان مدرس، معلم و استاد در مراکز آموزشی فراهم شود.

وی گفت: مدرک معتبر توسط سازمان سنجش و آموزش و پرورش به حافظان قرآن اعطا می‌شود که این آزمون قبلاً توسط آموزش عالی انجام می‌شد و پس از راستی آزمایی این امر به سازمان تبلیغات محول شد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: حافظانی که در آزمون قبول شوند با این مدرک در مقاطع دانشگاهی ادامه تحصیل می‌دهند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در خصوص تعداد مؤسسات قرآنی گفت: ۳۰۰ خانه قرآن، ۲۵۰۰ جلسه قرآن و ۲۰۰ مرکز قرآنی در استان داریم.

وی گفت: حافظان قرآن در حال حاضر فقط از نظر شاخصه‌های کمی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و شرایط به دست آوردن شاخصه‌های کیفی و بعد از آن ارزیابی حافظان کار سخت و ایده آلی است، این آزمون‌ها و مأنوس با قرآن بودن مقدمه آن شرایط ایده آل است.

صاحبقرانی  ضمن معرفی طرح ‎های دیگر در زمینه حفظ قرآن کریم گفت: ویژه برنامه «زندگی با آیه ها» که با هدف ترویج آموزه‌های قرآنی در زندگی درحال اجراست، هدف گزاری تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم را در دستورکار قرار داده است. این همان هدف والا و بزرگی است که با همفکری و مطالبه گری در سطح جامعه و گفتمان سازی در سطح مدیریتی قابل تحقق خواهد بود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.