حسین باغگلی در گفتوگو با خبرنگار ستاد خبری نمایشگاه ماه امت اظهارداشت: ماه امت به صورت مشارکتی با بنیاد علوی که در مناطق کم برخوردار مستقر هستند برگزار میشود؛ رویکردمان این است که زمینه هایی را در شهر فراهم کنیم تا اعتماد به نفس محلی افزایش پیدا کند برهمین اساس برنامه ها را با محوریت خود محله برگزار میکنیم.
وی افزود: امسال نسبت به سال گذشته توسعه غرفه ها و افزایش کشورهای شرکت کننده را در ماه امت شاهد هستیم و برنامه بزرگتر و کلان تر دیده شده است و موقعیت برنامه را نیز تغییر دادیم و هزینه های بیشتری نیز به مراتب اتفاق افتاده است.
معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد عنوان کرد: رویکرمان در مدیریت شهری و شورای شهر این است که بجای اینکه فکر کنیم افراد از مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر باید بیایند به مرکز شهر و رویدادهای شهری را تجربه کنند ما رویدادهای شهری را به مناطق حاشیه شهر ببریم و شهروندان را دعوت کنیم به حضور در حاشیه شهر؛ چرا که خود این رفت و آمد هم زمینه آشنایی را فراهم میکند و هم نشان میدهد ظرفیت های فرهنگی و منطقه ای در حاشیه شهر چقدر گسترده و متنوع است.
باغگلی با بیان اینکه سیاست کلیدی شورای شهر توجه ویژه به مناطق حاشیه شهر است تصریح کرد: گاهی فکر میکنیم مناطق حاشیه شهر از ظرفیت های فرهنگی و هنری برخوردار نیستند در صورتیکه ظرفیت های بالقوه ای در این مناطق شاهد هستیم و سیاست اجرای رویداد در این منطقه هر چند هزینه بیشتری دارد اما آورده بیشتری برای شهر و مردم حاشیه شهر مشهد داشته است.
وی ادامه داد:مشابه این جشنواره در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در قالب جشنواره غذای ملل داشتیم و در ایام مختلف سال تکرار خواهد شد اما تفاوت ماه امت این است که میزبان ۱۵ کشور هستیم و برنامه های جانبی و هنری کشورهای مختلف برایمان قابل اهمیت است ضمن اینکه این برنامه در قلب حاشیه شهر در حال برگزاری است درصورتیکه جشنواره غذای ملل به مرکز شهر نزدیک بود.
معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: مسیر شهرک شهید باهنر محل ورود حضرت رضا(ع) زمانیکه از مرو به خراسان آمدند است و ایشان از این مسیر وارد خراسان شدند لذا خود احیای این مسیر برایمان دارای اهمیت ویژه ای است.