×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Thursday, 21 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
۴۵ پروژه عمرانی در سال ۱۴۰۱ در مشهد به اتمام رسیده است

علیرضا صفی‌پور امروز ۷ خرداد ماه، در بیستمین نشست خبری روایت شهر، اظهار کرد: سال ۱۴۰۱ سال دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین بود که ما از ابتدای سال ۱۴۰۱ برنامه مدونی نوشتیم، واحد تحقیق و توسعه را فعال و مسیرهای مختلفی را برای رسیدن به این هدف انتخاب کردیم.

وی با بیان اینکه سازمان عمران نیرو و بازوی توانمند اجرایی در اختیار شهرداری برای خدمت‌رسانی است، عنوان کرد: این سازمان محدودیت‌هایی دارد از جمله اینکه تنها می‌توانست به شهرداری خدمت‌رسانی کند، اما با پیگیری‌های بسیاری که انجام شد در ۲۰ آذر سال ۱۴۰۱ مجوز گرفتیم تا به خارج از محدوده شهرداری خدمات ارائه دهیم.

صفی‌پور گفت: بیش از ۱۰ میلیارد تومان وجه ریالی برای اشتغالزایی یک نفر نیاز است، اما سازمان عمران با توجه به امکانات و نیروهایی که دارد با یک میلیارد تومان می‌تواند برای یک نفر اشتغالزایی ایجاد کند. ما برای رسیدن به هدفمان که اشتغال‌آفرینی بود، سال گذشته ۱۹ اکیپ تخصصی ایجاد و ۳۰۹ نفر از سازمان عمران و ادارات دیگر شهرداری را جذب کردیم که در این اکیپ‌ها مشغول کار شدند.

مدیر عامل سازمان عمران شهرداری مشهد افزود: این ۳۰۹ نفر علاوه بر اینکه در بالا بردن کیفیت تولیدات مورد نیاز مبلمان شهری و شهرداری کمک می‌کنند، در کاهش هزینه‌ها و افزایش تولیدات کمک بسزایی کردند. اکثر پروژه‌ها در مشهد به پیمانکاران خارج از مجموعه شهرداری ارائه می‌شود اما با ارتقاء سازمان عمران می‌توانیم بسیاری از پروژه‌های سازمان را در استان انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه ۷۵ پروژه از سال گذشته داشتیم که ۴۵ پروژه به پایان رسید و ۳۰ پروژه به امسال منتقل شده است، تصریح کرد: بخش خصوصی در ۹۰ درصد پروژه‌های سطح شهر با ما همکاری می‌کند. از این‌ ماه هر ماه یکی یا دو پروژه را آماده تحویل می‌کنیم. از مهمترین پروژه‌هایی که سال گذشته پایان یافت، بهسازی و بدنه‌سازی مسیل اسماعیل‌آباد، احداث پارکینگ هوشمند هشت‌آباد، بازگشایی بلوار ارشادالرضا، بازگشایی معابر پادگان لشکر ۷۷، بهسازی و مرمت مسیل قره‌خان، طراحی و اجرای یادمان هنری سر درب پادگان ارتش، احداث دوربرگردان همسطح رسالت شمالی، بازگشایی بلوار بصیرت، پیاده‌روسازی خیابان صیاد، صابر و کوهستان، توسعه بوستان وکیل‌آباد (فاز ۱۴) و فاز ۶ بوستان خورشید بوده است.

صفی‌پور ادامه داد: یکی از پروژه‌های جاری تکمیل تئاتر شهر است که مسائل و مشکلاتی داشت. این پروژه در مجاورت بوستان وفا قرار دارد که بوستان نیاز مبرم به پارکینگ داشت، بنابراین پارکینگ را آماده کردیم. فاز ۷ پارک خورشید، فاز ۱۵ بوستان وکیل‌آباد، پروژه جلوخان پایانه امام رضا(ع) ساختمان توسعه، بدنه‌سازی مسیل طرق، احداث پارک شهری چهل‌بازه، بهسازی معابر منفصل توس یا شاهنامه، دوربرگردان غیر همسطح شهید میرزایی، احداث مسیل تنباکوچی، طراحی و احداث معبر سواره‌رو پل دهرود، تکمیل چند سالن نمایشگاه بین‌المللی و پیاده‌روسازی بلوار دائی، سپاه و ایمان از دیگر پروژه‌ها است.

مدیر عامل سازمان عمران شهرداری مشهد عنوان کرد: کارخانه آسفالت شهید مجیدی در جاده کلات تولید سنگ شکسته، قطعات بتنی مانند کفپوش و آسفالت را در دستور کار دارد. کارخانه قیر شهید مجیدی نیز اولین کارخانه تمام ایرانی در کل کشور است. برای خرید قیر MC باید برای هر تن ۱۹ میلیون تومان هزینه کرد که هر متر مربع یک کیلو نیاز دارد، در صورتی که قیمت هر تن قیر PG معادل ۱۲ میلیون است و با دستگاه‌های ما هر متر مربع ۲۰۰ گرم نیاز دارد.

وی اضافه کرد: ما در سال ۱۴۰۱، ۱۰۵ هزار تن آسفالت تولید کردیم و میزان تولید امسال ما ۱۵۰۰ تن بوده است. در حال حاضر یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مربع مصالح سنگی برای آسفالت آماده است که می‌توانیم ۱۲۰۰ کیلومتر را آسفالت کنیم. توان سازمان عمران در تولید ۱۵۰۰ تن آسفالت اکنون به روزی ۳۰۰۰ تن رسیده و توان پخش نیز روزی ۵۰۰۰ تن است.

صفی‌پور خاطرنشان کرد: سازمان عمران در ابتدای سال ۱۴۰۱ با ظرفیت تولید حدود ۴۰۰ متر مکعب بتن در یک شیفت کاری فعالیت خود را شروع کرد اما اکنون توان تولید بتن ما ۱۵۰۰ متر مکعب در هر روز است. در سال گذشته ۱۴ هزار قطعه بتنی و ۴۲ هزار متر مربع بتن تولید کردیم. چرخه ماشین‌آلاتی ما در سال گذشته نواقصی داشت که با اتکا به توان نیروهای سازمان و با خرید ماشین‌های جدید میانگین سنی را از ۲۱ به ۱۸ سال کاهش دادیم.

مدیر عامل سازمان عمران شهرداری مشهد در خصوص پروژه کشف‌رود بیان کرد: پروژه‌هایی که به سازمان عمران واگذاری می‌شود دو دسته تفویضی یا عاملیتی و فهرستی است. گروه عاملیتی یا تفویضی هنوز نقشه، مشخصات و اطلاعات کامل ندارد. کشف‌رود قرار بود تفویضی واگذار شود که شورا باید پروژه و اعتبار را تصویب کند و در بودجه پیش‌بینی شده باشد. هنوز تاییدیه این پروژه را به ما ندادند اما ما آمادگی کار را داریم.

وی در خصوص عدم مطالعات بر پروژه‌ها گفت: سال گذشته رقم قراردادهای پروژه‌های فهرست بهایی و عاملیتی ما حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان بود که میزان سهم قراردادهای عاملیتی ۵۷۰ میلیارد تومان است. مطالعات قراردادهای عاملیتی دقیق و به روز نیست اما بنا به اضطرار ما کار را شروع می‌کنیم و مطالعات آن در طول پروژه انجام می‌شود. به طور مثال پروژه وکیل‌آباد و رودپارک را شروع کردیم و مطالعات آن در فاصله زمانی به نتیجه می‌رسد. در پروژه پل میرزایی مشاور نقشه داده اما هر معارضی که فکر کنید داشته است. اگر مطالعه انجام شده پس مشاور از کجا استعلام گرفته است؟ مشاور استعلام می‌گیرد اما دستگاه‌ها درست بیان نمی‌کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.