×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 24 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
برگزاری دومین آئین نکوداشت واقف نیک‌اندیش بیمارستان منتصریه، مرحومه احترام السلطنه قهرمان
حسین کوه زاد

به گزارش توس اکو، در آستانه شب میلاد فرخنده امیر مومنان، حضرت علی(ع) دومین آئین نکوداشت سالگرد درگذشت واقف نیک‌اندیش بیمارستان منتصریه، مرحومه احترام السلطنه قهرمان، با حضور دکتر محمود شبستری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی در تالار شهید هاشمی‌نژاد این دانشگاه برگزار شد.

مرحومه قهرمان، خیر حوزه سلامت بود که بیمارستان پیوند اعضای منتصریه مشهد را در راستای کمک به بیماران پیوندی بنا نهاد.ایشان در طول عمر ۸۷ ساله خود یاری‌گر بسیاری از بیماران پیوندی بود و نیازهای دارویی و درمانی آنان را تامین کرد.

 

مرحومه قهرمان با اقدام شایسته خود چندین هزار گره را باز کرد

در این مراسم حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد، معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی، اظهار کرد: در کشور ما نام‌های نیک بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه سلامت به ثبت رسیده است و یکی از این شخصیت‌های فرهیخته محرومه احترام السلطنه قهرمان است.

وی تصریح کرد: وقف در قبل از اسلام هم بود، اما وقف از زمان شکل‌گیری اسلام و سیره ائمه اطهار(ع) رنگ و بوی متفاوت‌تری گرفت، وقف‌هایی که در حوزه‌های دینی، فرهنگی، سلامتی و غیره بوده و این افراد با خدای خویش معامله کردند و دستگیر بیماران و نیازمندان بودند.

معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی ادامه داد: امام رضا(ع) می‌فرمایند هرکس که گرهی از زندگی یک مومن باز کند از اجر و پاداش ویژه برخوردار است و مرحومه قهرمان با اقدام شایسته خود چندین هزار گره را باز کرد و وقف خداپسندانه‌اش لبخند را بر لبان بیماران نیازمند به عضو و خانواده‌های آنان هدیه کرد.

حجت‌الاسلام گنابادی‌نژاد با بیان اینکه ما دستاوردهای پیشرفت اسلام را در رشد مراکز بهداشتی و درمانی، درمانگاه‌ها، بیمارستان‌ها و دیگر مجموعه‌ها دیدیم، خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که وقف پشتوانه تمدنی اسلام ناب محمدی بوده و واقفان با اقدام انسان‌دوستانه و خداپسندانه خود یاری‌گر بیماران شدند.

وی تاکید کرد: در اروپا و آمریکا چیزی به نام وقف و ثبت وقف وجود ندارد، اما ۸۰ درصد اقدامات دانشگاه‌های آمریکا از طریق وقف و حمایت‌های صورت گرفته توسط واقفان آن صورت می گیرد و قطعاً در کشور ما که جزو جوامع اسلامی هستیم باید بیش از پیش به موضوع وقف در تمامی حوزه‌ها از جمله حوزه سلامت پرداخته شود.

 

انجام بالاترین میزان اهدای عضو از بیمار مرگ مغزی در طول ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۲ در بیمارستان منتصریه مشهد

در بخش دیگری از این مراسم دکتر محسن علی‌اکبریان، رئیس بیمارستان منتصریه، تصریح کرد: بیمارستان منتصریه با اعتبارات موقوفات و حمایت تولیت فقید آستان قدس رضوی، مرحوم آیت‌الله واعظ‌طبسی در اواخر دهه ۸۰ بازسازی شد و در اوایل دهه ۹۰ به بهره‌برداری رسید و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفت تا در خدمت بیماران پیوند اعضا باشد.

رئیس بیمارستان منتصریه با ذکر این نکته که از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۲۵۰ مورد مرگ مغزی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد معرفی شدند، تاکید کرد: اعضای بدن این اهداکنندگان پس از اخذ رضایت خانواده‌های آنان مبنی بر انجام عمل اهدای عضو، با موفقیت به بیش از ۵ هزار بیمار نیازمند به کبد، کلیه، قلب، قرنیه و غیره پیوند شده ‌است.

دکتر علی‌اکبریان افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۱۴۵ مورد رضایتمندی بابت اهدای عضو داشتیم و که از این جهت در صدر کشور هستیم، ما در بسیاری از حوزه‌ها از جمله کبد، کلیه قلب و قرنیه بالاترین آمار پیوند کشور را داریم.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در طبقه ۴ بیمارستان منتصریه تمامی ساخت‌وسازهای جدید را برای بهره‌برداری داریم تا سطح کمی و کیفی خدمات حوزه پیوند افزایش یابد و هم‌اکنون این برنامه با پیشرفت ۷۰ درصدی همراه بوده است، گفت: خوشبختانه با اقدامات موثر صورت گرفته انبار دارویی، اتاق دیالیز، اتاق مانیتورینگ، سردخانه و بسیاری دیگر از بخش‌های بیمارستان منتصریه با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان بازسازی شد و به‌زودی نیز افتتاح بخش جدید پیوند اعضای این مرکز درمانی را راه‌اندازی خواهیم کرد.

 

 

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.