
به گزارش توس اکو، محمد رکنی امروز شنبه چهارم مرداد ماه ۱۴۰۴ در جلسه با واحدهای گردشگری کشاورزی خراسان رضوی که در محل این اداره کل برگزار شد، افزود: با توجه به این که ۱۴ تاسیسات گردشگری در زمینه گردشگری کشاورزی در نقاط مختلف استان فعالیت دارند راهاندازی این تشکل گردشگری میتواند به رونق و پیشرفت این واحدهای گردشگری کمک کند.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی ادامه داد: استان خراسان رضوی همان گونه که در حوزه میراث فرهنگی و آثار تاریخی کشور در رتبه بالا قرار دارد در حوزه گردشگری کشاورزی نیز میتواند جایگاه مناسبی را داشته باشد.
رکنی با اشاره به وضعیت کشاورزی در خراسان رضوی یاد آور شد: این استان دارای یک میلیون هکتار سطح زیر کشت انواع محصولات زراعی و باغی آبی و دیم با هشت میلیون تن انواع محصولات است و مقام نخست کشور در تولید زعفران و زیره، رتبه دوم در تولید پسته، رتبه سوم در تولید انار و مقام چهارم کشور در تولید انگور را در اختیار دارد.
او افزود: مقام نخست در تولید گوشت قرمز، رتبه دوم در تولید تخم مرغ، مقام سوم در تولید شیر و مقام چهارم در تولید گوشت مرغ نیز نشان از جایگاه این استان در حوزه دام و طیور دارد.
رکنی با اشاره به تنوع محصولات در استان اظهار کرد: از ویژگی های این استان، تولید محصولات متنوع نظیر سیبزمینی، پیاز، گیاهان دارویی، زرشک، زیره است.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی به فعالیت تشکلهای گردشگری در استان اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۰ تشکل گردشگری در استان تشکل و فعال شده که مدیریت و نظارت تخصصی بر تاسیسات گردشگری، به تشکلهای گردشگری واگذار شده است.
رکنی با اشاره به قانون برنامههفتم توسعه و دستورالعملهای تشکلهای گردشگری اظهار کرد: این تشکل اختیار خواهد داشت که نرخنامههای واحدهای زیرمجموعه را پیشنهاد داده و ادارهکل آن را تائید کند.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضویادامه داد: این تشکل گردشگری پس از تاسیس و آغاز فعالیت در فرآیند صدور مجوزها نیز نقش خواهد داشت.
او با اشاره به اینکه جهاد کشاورزی در فعالیت واحدهای گردشگری کشاورزی گفت: با جهاد کشاورزی استان هماهنگی، همکاری و تعامل کامل برای راهاندازی و توسعه واحدهای گردشگری کشاوزی وجود دارد.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی یاد آور شد: همان گونه که آثار تاریخی در جای جای نقاط استان پراکنده است، ظرفیتهای کشاورزی استان نیز در روستاها و شهرهای استان گسترده است که هر نقطه از استان را با توجه به ویژگیای خص و منحصر به فرد به یک مقصد گردشگری تبدیل میکند.
او افزود: تاسیسات گردشگری کشاورزی علاوه بر این که خودشان به مقاصد سفر تبدیل میشوند، مکمل ظرفیتهای گردشگری در کنار آثار تاریخی استان هستند.
همچنین در این جلسه سرمایهگذاران و مدیران مجموعههای فعال در حوزه گردشگری کشاورزی به بیان دغدغهها، مشکلات و ارائه راهکار برای توسعه گردشگری کشاورزی پرداختند.
در این جلسه راهاندازی تشکل حرفهای گردشگری کشاورزی استان خراسان رضوی به امضای حاضران رسید.
https://tooseco.ir/?p=25658