×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Tuesday, 8 July , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
نوای مهربانی؛ مرهمی بر دل‌های کوچک در بیمارستان دکتر شیخ

به گزارش توس اکو، دکتر قاسمی، ریاست بیمارستان در نشست و تور خبری با اصحاب رسانه، با یادآوری بنیانگذار این مرکز، دکتر مرتضی شیخ، از او به عنوان طبیبی وارسته و پزشکی حاذق یاد کرد و تاکید نمود که میراث گرانبهای او، سرلوحه فعالیت‌های این بیمارستان است.

وی با اشاره به تفاوت رویکرد درمانی این بیمارستان، اظهار داشت: “بیماران ما کودک هستند و تحمل فضای بیمارستان برایشان دشوار است. با یاری خیرین، تلاش می‌کنیم تا با اهدای اسباب‌بازی، پذیرایی با بستنی و پیتزا، و ایجاد فضایی شاد، احساس غربت و دوری از خانه را در آنان کاهش دهیم.”

بیمارستان دکتر شیخ، با قدمتی بیش از ۷۵ سال، به عنوان مرکز شماره دو فعالیت خود را آغاز کرده و بیش از ۳۵ سال است که تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد، خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی ارائه می‌دهد. کلینیک سرور این بیمارستان، واقع در میدان ۱۷ شهریور، به عنوان تنها مرکز جامع شمال شرق کشور، به ارائه خدمات تخصصی به بیماران هموفیلی و تالاسمی می‌پردازد.

این بیمارستان با ۱۸۶ تخت فعال و ضریب اشغال ۸۵ درصدی (که در زمان‌های پیک به ۱۰۰ درصد می‌رسد)، دارای بخش‌های متنوعی از جمله نوزادان، اطفال، خون، سرطان، کلیه، جراحی و ICU است. درمان‌های سرپایی نیز در درمانگاه، سنگ‌شکن، رادیولوژی و سایر بخش‌ها ارائه می‌شود.

دکتر قاسمی با اشاره به افزایش مراجعات از ۲۲ هزار نفر در سال ۱۴۰۱ به ۴۵ هزار نفر در سال ۱۴۰۳، این رشد را ناشی از اصلاح فرآیندها دانست. همچنین، تعداد جراحی‌ها از ۸ هزار مورد در سال ۱۴۰۱ به بیش از ۹ هزار مورد در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است. ارائه خدمات سرپایی نیز با احتساب کلینیک سرور، به بیش از ۳۰۰ هزار نفر رسیده است.

ریاست بیمارستان دکتر شیخ، تقویت کادر درمان، به ویژه پرستاران را از اولویت‌های اصلی برشمرد و ابراز امیدواری کرد که شاخص تعداد پرستار به ازای هر تخت، ارتقا یابد. این بیمارستان با بهره‌مندی از ۱۵ عضو هیات علمی، ۲۰ دستیار تخصصی و ۵۰ دانشجوی پزشکی، موفق به کسب رتبه یک اعتباربخشی در بین بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده است.

دکتر قاسمی با تاکید بر رویکرد اقتصادی بیمارستان، از کاهش هزینه‌ها، درآمدزایی از طریق گردشگری سلامت (با جذب ۴۳۹ گردشگر سلامت و کسب درآمد ۱۵۰ میلیارد تومانی در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳) و بهره‌مندی از کمک‌های خیرین (به مبلغ ۴۰ میلیارد تومان در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳) به عنوان عوامل موثر در توسعه خدمات بیمارستان یاد کرد.

وی با اشاره به عدم وجود بیمارستان خصوصی کودکان در مشهد، خواستار اطلاع‌رسانی بیشتر در خصوص خدمات تخصصی این مرکز شد و جذب خیرین را راهی برای افزایش خدمات درمانی و رفاهی و ایجاد فضایی خوشایند برای کودکان بیمار دانست.

دکتر شیخ

شایان ذکر است، در ادامه این نشست خبری، اصحاب رسانه از بخش‌های همودیالیز، شیمی درمانی و اورژانس بیمارستان بازدید کردند و دکتر یاسر سلحشور، مدیر بیمارستان، توضیحات تکمیلی را در خصوص خدمات و فرآیند درمان کودکان ارائه نمود.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.