به گزارش توس اکو، غلامرضا خالدی درخصوص الگوهای اشتغال و تسهیلگری بهزیستی، گفت: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در راستای تسهیلگری ایجاد، توسعه و تثبیت اشتغال تنها یکی از خدمات بهزیستی در راستای کمک به اشتغال پایدار مددجویان است.
وی افزود: پرداخت مشوقهای بیمهای یکی دیگر از الگوهای تسهیلگری اشتغال است که شامل بیمه سهم کارفرمایی، خویش فرمایی و یارانه ارتقاء کارایی میشود . این مشوقهای بیمهای بیشتر در راستای تثبیت اشتغال معلولان و مددجویان در قالب های خوداشتغالی و کارفرمایی هزینه میگردد.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته در راستای تثبیت اشتغال مددجویان تعداد ۳۳۰ نفر از مشوق بیمه خویش فرمایی ، ۹۰۷ نفر از مشوق بیمه کارفرمایی و ۲۸۷ نفر از یارانه ارتقاء کارایی بهرهمند گردیدند.همچنین تعداد ۷۴ نفر در بیمه خویش فرمایی ایجادی، ۱۲۰ نفر مشوق کارفرمایی ایجادی و ۱۶ نفر از اعتبارات یارانه ارتقاء کارایی ایجادی بهره مند شدهاند.
معاون امور مشارکتهای مردمی و اشتغال بهزیستی خراسان رضوی درخصوص مراکز پشتیبانی شغلی (se)، گفت: این مراکز ویژه افراد دارای معلولیت است که با کمک مربیان شغلی در ۵ گام به دنبال ورود موثر و پایدار به جامعه و اشتغال در محیط واقعی و مراکز کاریابی بر اساس الگوی بومی و منطقهای میباشند. هدف گذاری این برنامه در خراسان رضوی تسهیل گری اشتغال برای ۱۷۰ فرد دارای معلولیت به شرط تثبیت اشتغال و تامین اعتبار میباشد
وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از تحقق تعهدات اشتغال هر ساله از طریق صدور مجوزها صورت میگیرد، گفت: این صدور مجوزها به ویژه موجبات اشتغال افراد تحصیل کرده دانشگاهی را فراهم میآورد . از طرفی مددجویان و افراد خانواده ایشان که دارای شرایط احراز کار در این مراکز هستند نیز معرفی میشوند . در سال گذشته تعداد ۲۰۲ نفر از مددجویان یا اعضای خانواده آنها از طریق این مراکز مشغول به کارشدند.
خالدی درخصوص نحوه نظارت و ارزیابی طرحهای اشتغال در شهرستانها، گفت: پایش حضوری طرح های دریافت کننده تسهیلات اشتغال در تمامی شهرستانهای استان از بهمن سال گذشته شروع و اواسط تیرماه سال جاری مرحله اول آن به پایان رسیده است . بهعلاوه پیرو راه اندازی مرکز پایش اشتغال کشور از ابتدای فروردین ماه سال جاری تا کنون تقریبا ۸۰ درصد شهرستان های استان نیز به صورت غیر حضوری مورد پایش استان قرار گرفتهاند
.وی افزود: موضوع توانمند سازی و بازتوانی افراد جامعه هدف از دیرباز مورد نظر دولتمردان و سازمان بهزیستی قرار داشته است بهنحوی که در قانون اساسی صراحتا بازتوانی و استقلال فردی، اقتصادی و اجتماعی مددجویان بهمنظور نیل به خودکفایی به عنوان شالوده تشکیل سازمان بهزیستی مد نظر قرار گرفته است. همچنین بر اساس لایحه تشکیل سازمان بهزیستی کشور، رسیدگی به امور گروههای خاص و آسیب پذیر تا استقلال همه جانبه همواره مورد تاکید قرار گرفته است در این راستا اهداف سازمانی، وظایف و ماموریتها همه در جهت تحقق این مهم برنامهریزی شده است تا تمامی گروههای تحت پوشش که امکان قادرسازی آنها فراهم میباشد
معاون امور مشارکتهای مردمی و اشتغال بهزیستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از طریق مداخلات موثر سازمان و جلب مشارکت همه جانبه فردی، خانوادگی و اجتماعی از جنبههای مختلف فیزیکی، روانی و اجتماعی به توانمندی رسیده و نهایتا با کسب مولفههای توانمندی اقتصادی، اداره امور خود را بهعهده گیرند.
https://tooseco.ir/?p=21001