×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Saturday, 17 May , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد با برگزاری میز تخصصی قهوه، در ارتقای صنعت قهوه پیشگام است

به گزارش توس اکو، سید جمال حسینی، رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد، گفت:این اتحادیه با تشکیل میز تخصصی قهوه، تلاش می‌کند تا با حضور متخصصان و فعالان این حوزه از جمله رست‌کاران، سازندگان تجهیزات و ماشین‌آلات فرآوری و فروشندگان، به شناسایی چالش‌ها، ارائه راهکارها و بهره‌گیری از تجربیات موفق بپردازد.

وی با اشاره به برگزاری میز تخصصی قهوه افزود:با توجه به افزایش روزافزون مصرف قهوه، اتحادیه مصمم است تا با برگزاری این میز تخصصی، به ارتقای کیفیت، نوآوری و تولید محصولات سالم برای جامعه کمک کند.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد،ضمن تأکید بر اهمیت به‌روز بودن اطلاعات و آشنایی با فناوری‌های نوین، گفت:«اتحادیه با درک نیازهای بازار و تلاش برای رفع موانع، به دنبال توسعه بازار و بهبود و حرفه‌ای شدن فضای کسب‌وکار در صنعت قهوه است.»

سید جمال حسینی تاکید کرد:در تلاش هستیم تا با ارائه خدمات متنوع و حمایت از تولیدکنندگان و فعالان این حوزه، به ارتقای سطح کیفی محصولات کمک نماییم.

لازم به ذکر است:برگزاری میزهای تخصصی که از سال ۱۴۰۳ و با آغاز به کار هیئت مدیره جدید اتحادیه آجیل و خشکبار کلید خورده، با هدف افزایش آگاهی اعضا، هم‌افزایی و بهبود فضای کسب‌وکار در این حوزه صورت می‌گیرد.

این اتحادیه با اعتقاد به اتاق فکر و کار تیمی و بهره‌گیری از خرد جمعی، میزهای تخصصی محصولی را به عنوان یکی از مهم‌ترین و جدیدترین اقدامات خود در دستور کار قرار داده است. تاکنون محصولاتی نظیر پسته، عناب، زرشک، فندق و قهوه در این میزها مورد بررسی قرار گرفته‌اند و برنامه‌هایی برای گسترش این اقدام در آینده نیز در دست تدوین است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.